OVER ONS

Welkom op de website van Vakgarage Jirnsum. Ons bedrijf is opgericht in 1992. In 1996 zijn wij vakgarage geworden. Al meer dan 20 jaar een begrip in Friesland!

Wil je je nieuwe auto op jouw naam zetten? Dat kan gewoon bij ons! Vakgarage Jirnsum is ook SCM gecertificeerd. Wij kunnen alle soorten autoalarmen/voertuigvolgsystemen inbouwen. 

Ons modern ingerichte werkplaats heeft 8 bruggen en een speciale brug voor het onderhoud voor campers en beschikt tevens over de modernste apparatuur.  Bij Vakgarage Jirnsum werkt een enthousiast team van automonteurs. De monteurs zijn gewend aan alle merken auto's zowel aan de huidige als de oudere modellen. Scholing en cursussen hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan.

Bij ons kun je terecht voor al het reguliere onderhoud, apk  keuringen en alle voorkomende reparaties aan uw auto. Automaatbak spoelen onder hoge druk, airco onderhoud en vullen, uitlijning, banden, balanceren, schadeherstel, ruitreparatie en vervanging  etc. Dit is slechts een greep uit onze mogelijkheden.  Ook voor het onderhoud van uw camper bent u bij Vakgarage Jirnsum aan het juiste adres.  

Voor klanten die gedurende het onderhoud of reparatie vervoer nodig hebben, heeft Vakgarage Jirnsum diverse gratis leenauto’s ter beschikkingVoor de aanschaf van een nieuwe auto of occasion bemiddelen wij graag voor u. Uiteraard beschikken wij zelf ook over een uitgebreid aanbod occasions.