Kleine beurt bij Vakgarage Jirnsum in Jirnsum

Bij Vakgarage Jirnsum wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Jirnsum niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Jirnsum voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Jirnsum altijd langs Vakgarage Jirnsum om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Jirnsum? Kom dan langs Industriewei 10 in Jirnsum (Friesland). Of neem contact op via mail m.binnema@vakgaragejirnsum.nl of bel naar 0566-601415.

Contactgegevens

Vakgarage Jirnsum
Industriewei 10
9011 WH Jirnsum

tel.: 0566-601415
mail: m.binnema@vakgaragejirnsum.nl