APK KEURING IN Jirnsum

Iedere auto zal eraan moeten geloven, de APK keuring. Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen, verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Bij Vakgarage Jirnsum bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in Jirnsum. Vakgarage werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Alle Vakgarages zijn RDW-erkend. Rij langs in Jirnsum om de auto te keuren.  

Maak nu een afspraak!

APK bij Vakgarage Jirnsum

Bij Vakgarage Jirnsum is uw APK gratis in combinatie met een grote beurt. Dit geeft u de mogelijkheid om op zijn minst jaarlijks auto onderhoud bij Vakgarage Jirnsum uit te laten voeren. Wanneer u een APK keuring los afneemt moet u rekening houden met verschillende prijzen tussen een dieselauto en benzineauto vanwege de roetmeting voor dieselauto's. Wanneer Vakgarage Jirnsum geen bijzonderheden vindt, kunt u binnen redelijke tijd de weg weer op met een goedgekeurde auto. Mochten er toch bijzonderheden naar voren komen, neemt Vakgarage Jirnsum altijd contact met u op om de benodigde werkzaamheden te bespreken. 

Er zijn weinig garages in Jirnsum die u graag transparantie bieden op de werkvloer. Bij ons bent u altijd welkom om vragen te stellen, wij nemen graag de tijd om u de APK keuring uit te leggen aan de hand van uw auto. Mocht er toch een reparatie of vervanging nodig zijn, dan kunt u altijd vragen naar de vervangen onderdelen, zodat u kunt zien wat er vervangen is.

APK-keuringen, onderhoud en reparatie van alle merken auto's. Hét adres voor Jirnsum en omgeving. Ook voor banden- en aircoservice.

APK BIJ Vakgarage Jirnsum IN Jirnsum

Bent u woonachtig in Jirnsum en bent u op zoek naar een betrouwbare garage voor de APK van uw auto? Bij Vakgarage Jirnsum bent u gegarandeerd van persoonlijke service en uitstekend vakwerk. Bij Vakgarage staan wij garant voor deze kwaliteit. U kunt ons vinden aan de Industriewei 10 in Jirnsum. We bedienen niet alleen klanten in de omgeving van Jirnsum maar ook in omliggende plaatsen. 

Uw auto kan twee maanden voorafgaande aan het aflopen worden gekeurd. Het keuren van uw auto zonder afspraak is niet mogelijk omdat we onze klanten de nodige tijd willen geven die daarvoor nodig is en teleurstelling willen voorkomen. Plan nu makkelijk en snel een afspraak in de afspraakmodule of neem contact op via telefoonnummer 0566-601415 of mail naar m.binnema@vakgaragejirnsum.nl

APK keuring in Jirnsum, in de provincie Friesland? Klik op onderstaande button om een afspraak te maken. 

Contactgegevens

Vakgarage Jirnsum
Industriewei 10
9011 WH Jirnsum

tel.: 0566-601415
mail: m.binnema@vakgaragejirnsum.nl